Wees jezelf, voel je thuis. Leef zoals je wilt. In stijl en sfeer, overal, op elk moment van de dag. Laat je verrassen door ons prachtige aanbod, van buitengewoon trendy tot smaakvol klassiek of betoverend romantisch, je vindt altijd iets dat past.

Haans beschikt over een uitgebreide keuze aan o.a. tafels, banken, fauteuils, stoelen, krukken, wand- en ladekasten, verlichting, kussens, tapijten, kleden, plaids, zuilen, kamerschermen en kisten.

Haans Lifestyle is een voorloper op het gebied van meubelen. Haans heeft een prachtige collectie meubelen voor iedere smaak.

Haans tuinmeubelen staan bekend om de vrolijke en sfeervolle kleuren afgewisseld met strakke houten en kunststof tafels . Het design van Haans is ook enorm populair. Zo zorgen de  bekende gekleurde tuinstoelen voor een mooi geheel in je tuin. Maar je kunt ook kiezen voor een neutrale kleur, zoals antraciet, wit of taupe.

Haans beschrijft haar collectie tuinmeubelen vooral als trendsettend en design. Met een ruime keuze aan eet-, lounge- en barsets. De meubels van Haans zijn duidelijk gemaakt met oog voor design. Ze zijn harmonieus, aantrekkelijk en van een hoge kwaliteit zoals we gewend zijn van buitenmeubels.

Haans