Promos

Vente chambre jeunes

Vente chambre jeunes

Hoe meer je koopt, hoe meer korting!

Goed nieuws! Als je nu komt woonshoppen bij Henders & Hazel, krijg je CASHBACK tot wel 350,-! Hoe groter je bestelling, hoe groter je korting. Een nieuwe eettafel levert je al snel een korting van 125,- op, maar voor een volledig salon kan die korting makkelijk oplopen tot wel 350,-! Geen gedoe, gewoon lekker veel korting op Henders & Hazel meubels.

Hoe werkt het?

o        Van 999,- tot en met 1499,- = 125,- korting
o        Van 1500,- tot en met 1999,- = 175,- korting
o        Van 2000,- tot en met 2749,- = 250,- korting
o        Vanaf 2750,- = 350,- korting

Tijdloze zetel voor elke stijl

Op zoek naar een zetel met een moderne uitstraling? Onze zetel Langley speelt helemaal in op de nieuwe trend van ronde vormen met afgeronde armleuningen, afgeronde poten en in het bijzonder met de mooie curved longchair. Je kunt hem verder helemaal naar wens samenstellen, van de opstelling en het zitcomfort tot aan de stofsoort, de kleur en de poten. Welke look jouw voorkeur ook heeft, je krijgt altijd een uniek salon!

Time to relax!

Na een drukke dag wil je lekker ontspannen. Een Henders & Hazel relaxfauteuil biedt dan al het comfort dat je zoekt. Hij is gemaakt van pure, kwalitatief hoogwaardige materialen en zowel de maat als de uitvoering kun je volledig afstemmen op jouw persoonlijke voorkeur en smaak. Met een aantal fijne extra opties maak je het jezelf nóg makkelijker en creëer je werkelijk een droomfauteuil!