Rauch

Dit Duitse automerk staat garant voor solide, ruime kasten.

Rauch is bekend om zijn slaapkamermeubilair. Bedden, kastjes en kasten en kinderslaapkamers. Dit merk staat voor een hoge functionaliteit en duurzaamheid. Rauch heeft 5 verschillende woonmilieus voor de verschillende types van klanten gedefinieerd. Cultuur, design, comfort, harmonie en fantasie. Rauch beantwoordt met deze werkwijze aan de individuele wensen van haar klanten, evenals aan de veranderingen van de samenleving.

Een groot voordeel van de kasten van Rauch is dat u deze heel vaak zelf kunt samenstellen: u heeft de keuze uit diverse rompen en deuren. Ook de inrichting van de kast kunt u veelal zelf bepalen. Of u nu een roede in de kast wilt plaatsen, of juist veel planken in de kast wilt hebben… u bepaalt het zelf!

Onze verkopers helpen u dan ook graag om de voor u perfecte Rauch kast mee te ontwerpen. Zodat deze perfect past in uw woning.

Bij Rauch kleerkasten zijn ook bijpassende bedden, commodes enzovoort te verkrijgen.

Nieuwsgierig naar de producten van Rauch? Wij hebben ze voor u opgebouwd in onze showrooms, kom dus gerust eens kijken!

[products_grid widget_title= »Onze leren zetels » see_all= »enabled » see_all_text= »Meer leren zetels » cats= »60″ see_all_link= »http://www.moensmeubelen.be/product-categorie/zitmeubels/leren-zetels/ »]
[promo widget_title= »Schrijf je in op de nieuwsbrief » button_text= »Ja, ik schrijf me in » button_link= »http://www.moensmeubelen.be/nieuwsbrief » css= ».vc_custom_1479845528907{background-color: #5e0631 !important;} »]